Confidenţialitate

Ce a primit Sore de Valentine’s Day – VIDEO

Sore şi-a început ziua în Deşteptarea, la Europa FM, unde a cântat live cea mai recentă piesă a ei, “Dintr-o mie de femei”, lansată pe 13 februarie, înainte de Ziua Îndrăgostiţilor.

Artista a mărturisit că deşi nu sărbătoreşte Ziua Îndrăgostiţilor, iubitul ei a surprins-o cu mâncarea ei preferată, indian butter chicken.

“Noi nu obişnuim să sărbătorim de Valentine’s Day, însă iubitul meu, deşi era urât afară, s-a dus şi mi-a luat mâncarea mea preferată. Îmi place tot ce este cu curry, îmi place bucătăria indiană”, a declarat Sore.

Provocată de Luca Pastia, Sore a împărtăşit pentru ascultătorii Europa FM reţeta ei de indian butter shrimp.

“Se ia o ceapă, se toacă mărunt, împreună cu un adrei capia şi cu un cartof tăiat cubuleţe. Se călesc puţin, după care se pune sos roşu (pastă de curry cu nişte condimente). Se fierbe până dă în clocot. La final se adaugă creveţii, până se fac puţin roz. Orezul se fierbe separat”, a povestit artista.

Sore a lansat hituri ca “Inima”, “Different”, “Dor să-ţi fie dor” sau “Când vremea e rea”. Anul trecut, Sore a colaborat cu Feli pentru single-ul “Ce mai vrei?”, apoi i-a dat o replică lui Smiley prin piesa “Ştiu de unde vii la ora asta”, a lansat piesa manifest „Ultima lacrima”, dar şi piesa „Bumba”.