Confidenţialitate

Cathriona White către Jim Carrey: “M-ai introdus în lumea drogurilor și a prostituției”

Moartea iubitei sale Cathriona White a s-a transformat într-un adevărat coşmar pentru Jim Carrey, scrie lavanguardia.com.

După ce actorul a denunțat public că este șantajat de mama și de fostul soț al iubitei sale, avocații acestora au găsit un text, pe care tânăra l-ar fi scris în 2013 după ruptura cu Jim Carrey, în care ea îl acuză de lucruri grave.

Potrivit ziarului The Sun, în aceast lung bilet, Cathriona spune că viața alături de actor a fost un drum plin de spini.

“Iubeam viața, eram împăcată cu mine însămi și mă simțeam bine. Eram mândră de toate deciziile pe care le luasem și atunci te-am cunoscut. M-ai introdus în lumea drogurilor și a prostituției, a daunelor psihologice și a bolilor.

Ai făcut lucruri foarte bune pentru mine, dar m-ai distrus ca persoană, Jim. Eu am vrut să fiu alături de Jekyll dar l-am avut în schimb pe Hyde. Pentru că te iubesc, l-aș fi suportat pe Hyde, doar ca să fiu alături de Jekyll, dar m-ai alungat din viața ta după ce mi-ai luat tot ce mai rămăsese bun în mine”, a scris Cathriona White.

Sunt acuzații grave care vor servi ca probă în plângerea în justiție depusă de rudele Cathrionei White împotriva lui Carrey. Ei asigură că actorul a fost implicat în decizia tinerei de a-și lua viața.

La rândul său, Jim Carrey a declarat că nu va tolera ca cineva să se joace cu moartea fostei sale iubite. “Nu voi tolera această tentativă lipsită de suflet de a profita de mine ori de femeia pe care am iubit-o”, a spus actorul.