Confidenţialitate

Catalogul cu idei de la Kober: Știați că starea de spirit este influențată de spațiul în care locuim?

Astăzi găsim în catalogul cu idei o întrebare: Știați că starea de spirit este influențată de spațiul în care locuim?În orice proiect de design interior, sunt importante spațiul și percepția, iar între aspectul și funcționalitatea unei camere există un echilibru fin.

Tonurile calde transmit căldură, energie, optimism, în timp ce nuanțele reci relaxează și dau senzația de liniște. O combinație de culori bine aleasă poate face camera să pară mai largă, mai îngustă, mai înaltă sau mai joasă. În general, culorile deschise reflectă lumina, oferind astfel senzația de spațiu, în timp ce tonurile închise o absorb, micșorând vizual spațiul respectiv .

În cazul camerelor mici, folosim o singură culoare atât pentru pereți cât și pentru tavan, pentru a obține un efect de extra-spațiu.

Dacă avem o camera mare pe care o dorim mai intimă, putem vopsi pereții în culori închise, cu finisaj mat, care să reflecte cât mai puțin lumina. Util mai ales în cazul holurilor sau al camerelor prea înguste este să vopsim într-o culoare mai închisă tavanul și peretele cel mai îndepărtat, lăsând ceilalți pereți albi.

Bineînțeles, calitatea produselor folosite își va spune cuvântul: Kober Zertifikat Plus este o vopsea lavabilă PREMIUM, cu o putere de acoperire superioară, cu ioni de argint, cu efect antimicrobian până la 5 ani de la aplicare. În plus, și efectul de igienizare contează: la 24 de ore de la aplicare sunt distruși din încăpere cei mai periculoși microbi (cum ar fi: E-coli și stafilococul auriu).

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.