Confidenţialitate

Cătălin Striblea: ”Avem în față cele mai importante alegeri din ultimii ani” | VIDEO

Jurnalistul Cătălin Striblea, realizatorul emisiunii România în direct, de la Europa FM, consideră că ”avem în față cele mai importante alegeri din ultimii ani”.

El își argumentează afirmația prin noua generație de votanți care va putea pune pentru prima dată ștampila în dreptul unui candidat.

Sunt alegeri locale duminică. Șansa noastră de a decide cine ne va administra orașul, comuna sau satul. Acum 4 ani localele au înregistrat cea mai scăzută prezență. Nici măcar jumătate dintre alegători nu s-au dus la vot. În unele orașe prezența a fost de doar un sfert. Cum va fi de data asta? Depinde de fiecare dintre noi.

Urmărim alegerile locale și aflăm ce e de știut de la Știrile Europa FM. Iar duminică seara aflăm primele estimări, în direct pe frecvențele Europa FM și pe europafm.ro – site-ul radio numărul 1 în România.

Duminică, Europa FM vă invită să ascultați și urmăriți video online o Ediție specială Știrile Europa FM. Chiar înainte de ora 21, Alice Iacobescu și Cătălin Striblea vă așteaptă pe frecvențele Europa FM. Cu exit polluri și comentarii în direct din partea lui Cristian Tudor Popescu, Vlad Petreanu și Cătălin Tolontan.

Duminică, chiar înainte de ora 21, Ediție Specială Știrile Europa FM!

Duminică, puterea e a ta! Folosește-o!

”Duminică, puterea e a ta! Folosește-o!” – acesta este îndemnul adresat de vocile care contează, cu care vă întâlniți zilnic și pe frecvențele Europa FM.

Jurnaliști cu experiență vă oferă argumente solide pentru care duminică este important să vă exercitați dreptul democratic de a alege prin vot reprezentanții locali pentru următorii 4 ani.

Pe parcursul zilei de duminică, pe frecvențele Europa FM și pe europafm.ro, veți regăsi informații utile pentru exercitarea votului și înțelegerea procesului electoral.

Printre jurnaliștii care dau motive pentru a merge la vot se află Cristian Tudor Popescu, Vlad Petreanu, Cătălin Tolontan, Alice Iacobescu, Cătălin Striblea, Ioana Ene Dogioiu, Mona Nicolici, Tudor Mușat și Adriana Nedelea: