Confidenţialitate

Cătălin Drulă, președintele USR, își anunță demisia: „Voi convoca în USR alegeri pentru un nou președinte în cel mai scurt timp” | VIDEO

Cătălin Drulă, președintele USR, și-a anunțat demisia din fruntea partidului, luni, 10 mai. El a legat decizia de rezultatul alegerilor locale de duminică, spunând că își asumă rezultatul. „Voi convoca în USR alegeri pentru un nou președinte în cel mai scurt timp”, a anunțat Drulă luni.

„Îmi asum acest rezultat și voi convoca în USR alegeri pentru un nou președinte în cel mai scurt timp”, a anunțat Drulă.

Cătălin Drulă a dat exemple de mai multe localități unde românii au votat primari USR.

„Ne putem uita la rezultatele pozitive de ieri și o să vă dau câteva exemple. Bucureștiul câștigat, Timișoara câștigată, Bacăul, două primării în Argeș, Câmpulung, șase în Bacău, printre care Nicolae Bălcescu, o comună limitrofă, Râșnov, foarte important – Corbeanca are primar USR. Am recâștigat Întorusa Buzăului, Milișăuți, oraș important în Suceava. Patru primării în Sibiu, patru primării în Timiș”, a spus Cătălin Drulă.

Sursa foto: Inquam Photos / Mălina Norocea

Citește și: USR, considerat marele pierzător al alegerilor la nivel național. Ludovic Orban: Adevărata bătălie se va da la prezidențiale și parlamentare. Ce spune Cătălin Drulă | AUDIO