Confidenţialitate

Cătălin Drulă, la Europa FM: Nu se rupe USR. USR este opoziția democratică a României | VIDEO

Cătălin Drulă, președinte interimar USR, a fost invitatul Ioanei Ene Dogioiu în emisiunea „Piața Victoriei” la Europa FM. „Nu se rupe USR”, spune Cătălin Drulă la Europa FM. USR este „opoziția democratică a României”, spune președintele interimar USR.

Cătălin Drulă: USR este opoziția democratică a României

„Nu se rupe USR. USR este opoziția democratică a României. De când am preluat acest mandat, în niște circumstanțe care nu au fost neapărat ușoare – noi venim după o fuziune, am lansat acest concept de opoziție pe tot terenul și, din păcate într-un fel pentru România, chiar avem material de opoziție. Mai devreme puțin am lansat bilanțul celor 6 luni ale acestui Guvern. Se fac 260 de zile de când USR a fost dat afară de la Guvernare”, a spus Cătălin Drulă la Europa FM.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cătălin Drulă: Acest Guvern ne duce într-un dezastru economic. I-am spus „Guvernul falimentului”

„Conceptul de opoziție pe tot terenul înseamnă să arătăm cum acest Guvern – noi i-am spus Guvernul falimentului – ne duce într-un dezastru economic și asta putem argumenta inclusiv cu cifre: scădere de investiții, scădere de investiții în infrastructură: 11,7% a scăzut volumul de construcții inginerești de infrastructură, spune INS, pe fondul unui număr mare de licitații blocate”, a spus președintele interimar USR la Europa FM.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cătălin Drulă: Din punct de vedere fiscal, ne ducem în cap

„Dincolo de asta, situația fiscală a României – și aici am văzut că și guvernatorul BNR trage un semnal de alarmă într-un stil prea diplomatic după mine, dar poate că așa este acel rang. Eu sunt politician și vă pot spune pe șleau: ne ducem în cap. La 7% unde spun experții noștri și experții independenți că se duce deficitul bugetar, ne împrumutăm la cea mai mare dobândă din Uniunea Europeană”, a adăugat Cătălin Drulă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Președintele interimar USR: Actuala guvernare nu va rezista până în 2024

Cătălin Drulă a spus la Europa FM că actuala guvernare nu va rezista până în 2024: „Motivul principal este unde duc economia. USR e pregătit de guvernare și am demonstrat-o, v-am spus cu cifre. Eu am arătat ce am putut să facem la Ministerul Transporturilor pe cifre, pe orice fel de metrică. Suntem pregătiți de guvernare numai că am avut un antipartener în președintele Iohannis, care și-a dorit această majoritate de 70%, o majoritate a falimentării României”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Urmărește întreaga emisiune „Piața Victoriei”, moderată de Ioana Ene Dogioiu, aici:

Sursa foto: Europa FM

Citește și: Guvernul a aprobat planul de urgență pentru securitatea aprovizionării României cu gaz. Dan Cărbunau: Există 3 niveluri de criză | AUDIO