Confidenţialitate

Cătălin Cîrstoiu: Nu poate fi un demers pentru Primăria Capitalei fără sprijinul acestei coaliții. Eu am o meserie, sunt medic, pot să-mi fac treaba în orice moment, pe cea de doctor | VIDEO

„Eu am o meserie, sunt medic, pot să-mi fac treaba în orice moment, pe cea de doctor. Am studenți”, spune medicul Cătălin Cîrstoiu în cadrul declarației de presă pe care a susținut-o în fața Spitalului Universitar din București. „Nu poate fi un demers pentru Primăria Capitalei fără sprijinul acestei coaliții”, a mai subliniat Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun PNL-PSD la primaria Capitalei.

„Eu nu am intrat în cursa aceasta pentru că m-am trezit într-o dimineață, acum o lună, că pot fi un bun primar. Am avut o propunere din partea liderilor coaliției. De atunci și până acum, până azi inclusiv, mandatul meu este pe masa coaliției”, a spus medicul Cătălin Cîrstoiu.

„Eu am simțit sprijinul lui Marcel Ciolacu și al domnului Nicolae Ciucă, dar recunosc, am fost cam singur în precampania asta. Am întâlnit foarte mulți lideri de filiale care m-au înconjurat cu căldură, cu aplomb, însă eu cred că nu poate fi un demers la Primăria Capitalei fără sprijinul coaliției”, a mai spus Cătălin Cîrstoiu.

„Eu am spus că mandatul meu a fost, este, va rămâne pe masa coaliției. Ar fi ilogic să mergi mai departe într-o luptă în care nu ai niciun sprijin”, a mai spus Cătălin Cîrstoiu.

Sursa foto: Europa FM

Citește și: Cătălin Cîrstoiu, declarații de presă: La Anemona Med mi-am ajutat colegii. Din punctul meu de vedere, eu nu am făcut nimic care să-mi dea mie perspectiva că sunt într-o stare de incompatibilitate | LIVE TEXT