Catacombele și zborul cu balonul. Două motive pentru tot mai mulți români călătoresc în Cappadochia

 

Regiunea Cappadocia din Turcia este vestită mai ales pentru peisajul selenar și pentru oraşele subterane descoperite aici. Este unul dintre motivele pentru care tot mai mulți turiști merg în Cappadochia, spune Diana Pășcuț, reprezentanta unei agenții de turism:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Un alt motiv pentru care turiștii aleg Cappadochia este șansa de a zbura cu balonul cu aer cald, activitate inclusă în mai toate pachetele turistice vândute de agenții:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În medie, un circuit în Cappadochia de o săptămână costă de la 260 de euro de persoană, sumă în care intră deplasarea cu autocarul, cazarea și ghidul. Cât privește mesele, fiecare turist se descurcă cum poate. Dar ca o recomandare pentru cei care merg în Cappadochia: să nu plece de acolo înainte de a bea suc de rodii și înghețată din lapte de capră.

Daca am descrie sentimentul pe care l-am trait suspendati la 800 de metri in aer, nu am putea cuprinde totul in cuvinte. Clipul povesteste mai bine experienta pe care am avut-o privind rasaritul din balon. HAI cu noi in tura a 2-a din iunie – #DescoperaCappadocia! MAI SUNT FOARTE PUTINE LOCURI. Inscrie-te AICI: http://bit.ly/1CPieaHTime Lapse Credit Dragos Asaftei

Posted by TravelSelfie.ro on Saturday, May 2, 2015