Cât costă Samsung Galaxy Note8 în România

Miercuri seara s-a lansat noul Samsung Galaxy Note8.

Cu un ecran tactil de 6.4 inch, Super AMOLED cu o rezoluţie de 1440 x 2960 pixeli şi protecţie Corning Gorilla Glass 5, Samsung Galaxy Note8 poate fi utilizat şi cu ajutorul unui stilou digital, S Pen.

De asemenea, terminalul dispune de un cititor de amprentă digitală, pentru o securitate sporită. Sistemul de operare este Android 7.1 „Nougat”, uşor de rulat cu ajutorul procesorului Qualcomm Snapdragon 835 şi al celor 6 GB de memorie RAM.

Galaxy Note 8 este echipat cu o cameră foto frontală duală de 12 MP, zoom optic 2x, şi una de 9 MP care permite filmarea în format 4K, respectiv o cameră secundară de 8 MP.

Samsung Galaxy Note8 la Telekom Romania

Telekom Romania oferă noul Samsung Galaxy Note8, la precomandă, la preţul de 2.899 lei, cu abonamentul Mobil 25.

Campania de precomandă se va desfăşura împreună cu staţia Samsung DeX, pe care clienţii o vor primi gratuit. Împreună cu smartphone-ul Samsung Galaxy Note8, stația de andocare se poate conecta la un monitor, o tastatură și un mouse, telefonul devenind astfel un desktop și o cale de conectare. Samsung DEX este compatibil si cu modelele Samsung Galaxy S8 si S8+.

Telefoanele vor fi disponibile în magazinele Telekom Romania şi ale partenerilor începând din 15 septembrie.

Samsung Galaxy Note8 la Orange

Și orange oferă cadou un Samsung DeX Station pentru ”o experiență PC direct de pe telefon” împreună cu noul smarphone lansat de Samsung. Comandat cu abonamentul Orange Me 43, Samsung Galaxy Note8 este în oferta Orange la precomandă la prețul de  595 de euro, în timp ce prețul fără abonament este de 969,01 euro. Comenzile din magazinul online beneficiază de livrarea gratuită și vor fi livrate pe 15 septembrie, după cum este anunțat pe site-ul Orange. 

Samsung Galaxy Note8 la Vodafone

Pentru cei care vor noul terminal cu un abonament la Vodafone, acesta poate fi  achiziționat la 259 euro cu Super RED 89  pentru  2 ani. Și în cazul acestui operator este oferit cadoul standard – un Samsung DeX Station. Spre deosebire de celelalte oferte, pe site-ul vodafone.ro nu este anunțată data livrării, ci doar precizarea că ”livrarea se va face în ordinea comenzilor primite”.

Samsung Galaxy Note8 la  Digi Mobil

Până în acest moment Digi Mobil nu a inclus în oferta sa Samsung Galaxy Note8, iar pe site nu există vreun anunț despre o intenție în acest sens.

 Samsung Galaxy Note8 fără abonament

Nu doar operatorii telecom oferă Samsung Galaxy Note8 pentru precomandă, acesta putând fi rezervat deja și din mai multe magazine online. De exemplu, eMag oferă Samsung Galaxy Note 8, Dual SIM, 64GB în variantele Midnight Black și Maple Gold la 4.499,99 Lei, cu același cadou Samsung DeX Station. Precomenzile plasate până pe 14 septembrie vor fi livrate începând cu 15 septembrie.

Altex, Flanco, Media Galaxy oferă la precomandă la același preț 4.499,90 lei, cu același cadou.

Ce conține pachetul standard Samsung Galaxy Note8

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS