Cât costă biletele pentru concertele Julio Iglesias din Bucureşti şi Cluj-Napoca

Julio Iglesias va concerta din nou în România, pe 20 mai, la Sala Palatului din Bucureşti, şi pe 22 mai, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

Julio Iglesias va susţine un concert pe 20 mai, la Sala Palatului din Capitală, organizat de Arta Scenei, urmând ca, pe 22 mai, să-i încânte pe toţi admiratorii din Ardeal, cu o altă reprezentaţie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, organizată sub egida Quantum Media.

Biletele pentru concertul pe care Julio Iglesias îl va susţine la Bucureşti vor fi puse în vânzare, începand de miercuri, şi vor fi disponibile prin Eventim în reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărturesti, Humanitas, precum şi online, prin www.eventim.ro, la preţuri variabile, în funcţie de categorie, astfel: VIP – 550 de lei, categoria I – 490 de lei, categoria a II-a – 400 de lei, categoria a III-a – 360 de lei şi categoria a IV-a – 280 de lei.

Detalii despre biletele pentru concertul Julio Iglesias din Cluj-Napoca încă nu au fost făcute publice.

Julio Iglesias a susţinut mai multe concerte sold-out atât în Bucureşti, cât şi în ţară. Europa FM este partenerul oficial al concertelor Julio Iglesias în România.