Confidenţialitate

Casting “Call The Full Monty”, în regia lui Răzvan Mazilu

Compania independentă de teatru WonderTheatre anunță o nouă producție pentru 2022 printr-un casting deschis pentru spectacolul “The Full Monty” (“Goi Pușcă”) pentru rolurile principale și secundare.

Castingul se adresează actorilor și solistilor vocali (bărbați și femei) cu vârsta cuprinsă între 20-40 de ani și vizează atât rolurile cântate, cât și cele exclusiv de proză.

O primă selecție va avea loc pe baza de Curriculum Vitae și a unei fotografii portret însoțite, după caz, de înregistrari video care să pună în valoare calitățile vocale. Artiștii sunt rugați să trimită înregistrările folosind link-uri de youtube, vimeo sau alte site-uri similare.

Materialele vor fi trimise pe adresa casting@wondertheatre.com până la data de 20 februarie 2022.

Următoarea etapă a castingului va avea loc pe data de 28 februarie în prezența regizorului Răzvan Mazilu și a echipei de producție. Vor fi contactați doar artiștii selectați pentru această etapă.

“The Full Monty” este un musical cu libret de Terrence McNally și coloană sonoră de David Yazbek, o versiune scenică adaptată după filmul britanic cu același nume din 1997, cu Robert Carlyle în rolul principal, în care șase muncitori șomeri din Buffalo, fără bani și fără perspective, decid să prezinte un număr de striptease într-un club local, după ce au văzut entuziasmul soțiilor lor pentru o trupă de Chippendales în turneu.

În București, regia, coregrafia și costumele musicalului “The Full Monty” vor fi semnate de Răzvan Mazilu.