Câştigă un set de cărţi de parenting scrise de Dr. Laura Markham

Câştigă pe europafm.ro unul din cele 5 pachete formate din volumele „Părinți liniștiți, FRAȚI FERICIȚI. Cum să creștem frați prieteni pe viață” şi „Părinţi liniştiţi, copii fericiţi: cum să înlocuim ţipetele cu conectarea”.

Lansarea primei cărţi traduse în română a celebrului expert în parenting Dr. Laura Markham „Părinţi liniştiţi, copii fericiţi: cum să înlocuim ţipetele cu conectarea” – a avut loc pe 7 octombrie la Institutul pentru Fericire. Volumul, apărut la editura Multimedia Est Publishing şi tradus de Sanda Watt, reprezintă un ghid remarcabil care îi va ajuta pe toţi părinţii să îşi înţeleagă mai bine emoţiile şi să şi le gestioneze pentru a putea fi părinţii unor copii fericiţi şi disciplinaţi.

Oferind exemple și sfaturi clare ce pot fi puse în aplicare imediat, volumul „Părinți liniștiți, FRAȚI FERICIȚI. Cum să creștem frați prieteni pe viață” conține tehnici cu rezultate dovedite, ce izvorăsc din cercetare, menite să-i ajute pe copii să-și controleze emoțiile, să-și comunice nevoile și să-și rezolve singuri neînțelegerile, pentru a dezvolta astfel o legătură strânsă pentru totdeauna și pentru a deveni adulți care vor trăi în bună înțelegere cu toți ceilalți.

Celebrul psiholog clinician american Dr. Laura Markham a „antrenat” la București în acest weekend aproape 500 de părinți în arta mai bunei înțelegeri a propriilor emoții pentru a crește copii fericiți. Dr Laura Markham a fost încântată de întâlnirea cu părinții români la cele patru conferințe pe care le-a susținut la Rin Grand Hotel și speră ca sfaturile ei să fi adus mai multă lumină, iar aplicarea lor să aducă mai multă bucurie în familii.

„Am fost impresionată de părinții din România. Vorbesc foarte bine în limba engleză, au o educație aleasă. Din păcate faptul că au atât de puțin timp pentru ei înșiși îi face mai triști și ajung compleșiți de viața cotidiană.

Poate că acesta este rezultatul traumelor pe care România le-a trăit in timpul Celui de-al Doilea Razboi Mondial și în perioada totalitară de după. Părinții lor au fost mai stricți, tradiționali, mai puțin comunicativi și mai puțin deschiși sau generoși emoțional.

Acum, însă, în calitate de părinți, sunt extrem de atenți la nevoile copiilor. Știu că de ei depinde să ajute copiii să creeze o lume mai bună, să antreneze în loc să controleze, să învețe copiii să își repare greșelile în loc să-i pedepsească. Sunt ambasadorii schimbării. Sper ca metodele de parenting pe care le-am prezentat să funcționze, și data viitoare să văd părinți mai liniștiți, mult mai veseli”, a mărturisit Dr. Laura Markham, fondator AHAPARENTING.COM

Răspunde la întrebarea de mai jos într-un comentariu şi poţi câştiga, prin tragere la sorţi, unul din cele 5 pachete de cărţi de parenting scrise de Dr. Laura Markham.

Concurs câştigat de Tacea Silvia, Laura Mitoc, Petro Bogdan, Maria-Mirabela Ivascu, Ionut Marius Baban

Cum arată pentru tine o familie fericită?