Cartea „Părinți liniștiți, FRAȚI FERICIȚI. Cum să creștem frați prieteni pe viață” apare în limba română

Cartea „Părinți liniștiți, FRAȚI FERICIȚI. Cum să creștem frați prieteni pe viață”, semnată de Dr. Laura Markham, apare în limba română pe  27 octombrie.

Lansarea volumului, considerat cel mai eficient ghid de parenting, care include strategii practice, cu rezultate dovedite, pentru mai puține certuri și mai multă distracție între frați, va avea loc  marți, 27 octombrie, de la 18.30, la librăria HUMANITAS CIŞMIGIU (Bulevardul Elisabeta nr. 38, București).

Dr. Laura Markham și-a format un public numeros și fidel datorită abordării sale pline de compasiune, având la bază legătura vitală dintre părinți și copii. În acest ghid mult așteptat, autoarea prezintă unele modalități simple pentru a depăși nevoia de competiție și de conflicte, cultivând între frați o relație plină de iubire, asigurându-l în același timp pe fiecare dintre copii că mama și tatăl lui nu ar putea iubi niciodată mai mult pe altcineva.
„Am scris această carte pentru a oferi părinților toate instrumentele necesare ca să poată crește frați prieteni pe viață. Știu, din proprie experință, cum este să crești frați.

După ce veți citi cartea veți putea la rândul vostru să îi ajutați pe copiii voștri să își gestioneze conflictele și să își construiască relații bazate pe respect și prietenie.”, spune Dr. Laura Markham.

„Am învățat din cartea Laurei Markham cât de important este să am o legătură strânsă cu fiecare dintre copiii mei. Și cum interacțiunea mea cu ei este definitorie pentru relația dintre ei ca frați.

Dacă peste ani ei vor deveni prieteni atunci înseamnă că am făcut ceea ce trebuie și voi putea spune că m-am descurcat ca părinte”, a mărturisit Miruna Jovin, coordonatoarea colecţiei.
Oferind exemple și sfaturi clare ce pot fi puse în aplicare imediat, volumul conține tehnici cu rezultate dovedite, ce izvorăsc din cercetare, menite să-i ajute pe copii să-și controleze emoțiile, să-și comunice nevoile și să-și rezolve singuri neînțelegerile, pentru a dezvolta astfel o legătură strânsă pentru totdeauna și pentru a deveni adulți care vor trăi în bună înțelegere cu toți ceilalți.