Confidenţialitate

Câştigă o invitaţie dublă la concertul extraordinar Alessandro Safina

Europa FM te invită să îl vezi în concert, la Bucureşti, pe Alessandro Safina „unul dintre cei mai populari tenori ai lumii”.

Poţi câştiga prin tragere la sorţi una din cele 10 invitaţii duble la concertul extraordinar de Crăciun susţinut de Alessandro Safina pe 21 decembrie la Sala Palatului, începând cu ora 19:00.

Cu un repertoriu special dedicat sărbătorilor de iarnă, Alessandro Safina va evolua în acompaniamentul celor 74 de muzicieni profesioniști de la The Alexander Symphony Orchestra.

Vocea sa limpede, puternică şi senzuală, timbrul impecabil şi abilitatea impresionantă de a-şi transforma şi folosi vocea asemenea unui instrument sunt calităţi care îi permit celebrului artist să îmbine cu succes opera cu genurile pop, jazz, blues sau rock. Alessandro Safina a colaborat cu numeroși artiști internaționali, printre care Elton John, Carlos Santana, Rod Stewart, Miriam Stockley, Sarah Brightman şi José Carreras.

Alessandro Safina va evolua pe 21 decembrie, la Sala Palatului, în acompaniamentul celor 74 de muzicieni profesioniști de la The Alexander Symphony Orchestra, într-un concert extraordinar de Crăciun pe care niciun meloman nu ar trebui să-l rateze.

Invitaţiile vor fi oferite prin tragere la sorţi, câştigătorii fiind anunţaţi pe europafm.ro pe 13 decembrie.

Concurs câștigat de
Ion Irina
Ciucioi Elena
Creata Iulian-Ilie
Tusluc Elena
Preda Cristina
Talapan Liviu
Tanase Ana-Maria
Crasoveanu Narcis-Cristian
Boloca Viorel
Ciucu Stefan