Confidenţialitate

Concert extraordinar de Crăciun cu Alessandro Safina

Alessandro Safina „unul dintre cei mai populari tenori ai lumii”, după cum a fost descris în publicația australiană Sunday Mail, pregăteşte un concert extraordinar de Crăciun pe 21 decembrie la Sala Palatului, începând cu ora 19:00.

Cu un repertoriu special dedicat sărbătorilor de iarnă, Alessandro Safina va evolua în acompaniamentul celor 74 de muzicieni profesioniști de la The Alexander Symphony Orchestra.

Vocea sa limpede, puternică şi senzuală, timbrul impecabil şi abilitatea impresionantă de a-şi transforma şi folosi vocea asemenea unui instrument sunt calităţi care îi permit celebrului artist să îmbine cu succes opera cu genurile pop, jazz, blues sau rock.

Alessandro Safina a colaborat cu numeroşi artişti internaţionali, printre care Elton John, Carlos Santana, Rod Stewart, Miriam Stockley, Sarah Brightman, Jose Carreras sau Mario Frangoulis.

Tenorul italian Alessandro Safina a cunoscut o creștere a popularității la începutul anului 2000, când a combinat muzica clasică cu cea pop pentru a da naştere unor hituri “Opera-Rock”.

Concertele lui sunt sold out, publicul de pe toate continentele arătându-se de-a dreptul fascinat de muzica sa.

Biletele pentru concertul de Crăciun susţinut de Alessandro Safina la Sala Palatului au fost puse în vânzare la Sala Palatului şi în reţeaua Bilete.ro la Oficiile Poştale, magazinele Inmedio, Germanos şi online pe www.bilete.ro.