Câștigă o invitație dublă la concertul Caro Emerald

Caro Emerald revine în România, pe 28 februarie, la Sala Palatului din București, pentru un concert-eveniment. Europa FM ți-a rezervat cele mai bune locuri la show-ul Caro Emerald de miercuri. Poți câștiga, prin tragere la sorți, una din cele 10 invitații duble la concertul Caro Emerald dacă intri în contul tău de pe europafm.ro.

”Va fi un concert cu piesele deja cunoscute publicului, dar și cu multe surprize și piese noi”, mărturisește Caro Emerald la Europa FM.

Caro Emerald, olandeza care a debutat în 2009 cu celebra piesa “Back it Up”, este adesea lăudată pentru show-urile sale, fiind considerată drept una dintre cele mai bune voci live. După un debut fulminant cu albumul ”Deleted Scenes from the Cutting Room Floor”, inspirat din muzica anilor ‘40 – ‘50, Caro Emerald a ajuns rapid în playlistul radiourilor europene, iar piesa “A Night Like This” i-a oferit o noua prezență în clasamentele muzicale.

Albumul s-a vândut în peste 1,5 milioane de exemplare, artista fiind răsplătită și cu un Edison Award, una dintre cele mai vechi distincții din lume, oferită artiștilor cu rezultate remarcabile în industria muzicală, încă din anul 1960.

Cel de-al doilea album, ”The Shocking Miss Emerald”, apărut în 2013, a intrat direct pe prima poziție în clasamentul din Marea Britanie, fiind urmat de o lungă serie de concerte și prezențe în cadrul mai multor festivaluri din Europa.

În primăvara anului trecut, Caro Emerald a lansat EP-ul ”Emerald Island”, care dă numele turneului ce va include și concertul programat pentru mijlocul acestei săptămâni, la Sala Palatului din București.

Concurs câștigat de

Alina Olteanu
Ionel Pricna
Curca Geanina
Dragos Stancu
Radu Dumitrescu
Cristian Graure
Ciurea Lidia
Ciprian Chirciu
Ioana Mihalache Ghita
Ionita Cristina