Caro Emerald: ”Abia aștept să revin în România”

Într-un interviu în exclusivitate pentru Europa FM, Caro Emerald oferă, în premieră, detalii despre concertul pe care îl pregătește în 2018 la București. Artista mărturisește că-și amintește cu plăcere de primul concert susținut în România, în urmă cu șase ani, la B’ESTFEST.

„Am avut o senzație tare plăcută creată de publicul român. Îmi amintesc și azi cât de extrovertiți au fost oamenii și ce mare petrecere a fost când am cântat în România. Așa că abia aștept să revin”.

Interviul complet cu artista Caro Emerald va putea fi ascultat în acest weekend, la Europa FM, în emisiunea O dimineață de milioane.

Pe 28 februarie, la Sala Palatului din Capitală, Caro Emerald concertează în cadrul turneului internațional de promovare pentru EP-ul ”Emerald Island”. ”Va fi un concert cu piesele deja cunoscute publicului, dar și cu multe surprize și piese noi”, mărturisește artista la Europa FM.

Caro Emerald, olandeza care a debutat în 2009 cu celebra piesa “Back it Up”, este adesea lăudată pentru show-urile sale, fiind considerată drept una dintre cele mai bune voci live. După un debut fulminant cu albumul ”Deleted Scenes from the Cutting Room Floor”, inspirat din muzica anilor ‘40 – ‘50, Caro Emerald a ajuns rapid în playlistul radiourilor europene, iar piesa “A Night Like This” i-a oferit o noua prezență în clasamentele muzicale. Albumul s-a vândut în peste 1,5 milioane de exemplare, artista fiind răsplătită și cu un Edison Award, una dintre cele mai vechi distincții din lume, oferită artiștilor cu rezultate remarcabile în industria muzicală, încă din anul 1960.

Cel de-al doilea album, ”The Shocking Miss Emerald”, apărut în 2013, a intrat direct pe prima poziție în clasamentul din Marea Britanie, fiind urmat de o lungă serie de concerte și prezențe în cadrul mai multor festivaluri din Europa.

In primăvara acestui an, Caro Emerald a lansat EP-ul ”Emerald Island”, care dă numele turneului ce va include și concertul programat pentru începutul anului viitor la București.