Câştigă o dimineaţă alături de Vlad Petreanu şi George Zafiu, în Deşteptarea, la Europa FM

Azi, matinalii Europa FM au lansat o invitaţie tuturor fanilor emisiunii Deşteptarea, cel mai ascultat program de dimineaţă din România.

Vlad Petreanu şi George Zafiu vor să-i cunoască pe ascultătorii campioni care transformă Deşteptarea în cel mai ascultat program matinal din România!

Schimbă-ţi, miercuri, coverul de Facebook cu cel de pe pagina oficială Europa FM – ‘Deşteptarea – cel mai ascultat matinal din România’ şi poţi câştiga, joi, prin tragere la sorţi, o dimineaţă perecută în direct la Europa FM, în Deşteptarea, alături de Vlad Petreanu şi George Zafiu, şi un mic dejun servit împreună cu matinalii Europa FM.

Reguli simple pentru concurs

Înscrierile vor fi luate în calcul începând de miercuri, 21 ianuarie, ora 7:00, până joi, 22 ianuarie, la ora organizării tragerii la sorţi, în direct în Deşteptarea.

În cazul în care câştigătorul este din alt oraş decât Bucureşti, Europa FM va suporta cheltuielile legate de transport şi cazare.

Pentru a putea participa la concurs este necesar ca profilul de Facebook să fie public şi să puteţi fi contactat prin mesaj privat de echipa Europa FM. În cazul în care nu răspundeţi mesajului de validare a câştigului în cursul zilei de joi, Europa FM îşi rezervă dreptul de a selecta un alt câştigător, fără o notificare prealabilă.

Dacă vă mândriţi cu noul cover, ne puteţi da de veste şi printr-un mesaj aici sau pe peretele paginii de Facebook Radio Europa FM.

Deşteptarea NO.1

Valul de toamnă al Studiului de Audiență Radio, realizat în perioada 01 septembrie – 21 decembrie 2014, arată că Europa FM este radioul cu cea mai mare creștere a numărului de ascultători la nivel național.

Deșteptarea, de la Europa FM, este lider de piață în toate orașele țării, cu cea mai mare cotă de piață – 10,5% (dintre rețelele private de radio), având o audiență medie zilnică de peste 630.000 de ascultători.

Deşteptarea este cel mai ascultat program de radio în intervalul 7-10, de luni până vineri. Vlad Petreanu şi George Zafiu aduc în fiecare dimineaţă, pe lângă muzică bună, toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru a ţine pas cu evenimentele şi a avea o zi perfectă!

Deşteptarea este singurul program din acest interval orar care înregistrează o creştere de audienţă faţă de aceeaşi perioadă a anului 2013, cu peste 30 de mii de ascultători unici în plus.