Confidenţialitate

Câștigă în Deșteptarea noul iPhone X

Fii primul român care are noul iPhone X! Ascultă Deșteptarea, la Europa FM, și afli dacă ai câștigat un iPhone X!

Din 14 septembrie, în fiecare zi vei găsi ascuns pe site-ul europafm.ro un COD care îți poate aduce noul iPhone X.

Fiecare zi aduce un nou cod, dar și o nouă pagină în care acesta se ascunde. Te vom ajuta zilnic cu indicii aici pentru a găsi mai simplu pagina unde este codul.

Pentru a evita situațiile în care unii încearcă să reducă din șansele altor participanți prin oferirea de indicii sau coduri eronate, îți recomandăm să verifici informațiile doar din această pagină și cele publicate pe europafm.ro sau anunțate în Deșteptarea.

Cum ai găsit CODUL care îți poate aduce în Deșteptarea noul iPhone X, trimite-l în ziua respectivă prin SMS la 1769 (număr cu tarif normal) precedat de cuvântul Deșteptarea.

CODUL care îți poate aduce în Deșteptarea noul iPhone X va putea fi găsit în articolele de pe europafm.ro sau în paginile emisiunilor Europa FM sub forma unui banner ca în exemplul de aici:

Pentru acest exemplu, un SMS care ar trebui trimis doar în data de 13/09 este Desteptarea, Exemplu

În mesajele trimise la 1769 se poate scrie cu diacritice sau fără, cu litere mari sau mici. Aceste detalii nu vor influența sistemul automat care recunoaște mesajele valide pentru concurs.

Regulamentul concursului

iPhone X

Folosind pentru prima dată un ecran electroluminescent organic, iPhone X este echipat cu un ecran OLED de 5,8 inci, și dispune de tehnologii revoluționare, inclusiv încărcare wireless, recunoaștere facială pentru a debloca telefonul, în timp ce butonul home este eliminat.

Este cel mai puternic model Apple produs până acum.