Câștigă gadgeturi cu ajutorul postărilor #livepeplaja pe Facebook, Twitter sau Instagram

Concursul care a completat toată vara amintirile din vacanță cu premii Smart-Products.ro a ajuns în ultima săptămână.

Postaţi-vă amintirile de la mare, de pe Plaja Europa FM sau de la Europa FM Live pe Plajă 2016 adăugând şi hashtagul #livepeplaja şi la finalul acestei săptămâni puteţi câştiga unul dintre premiile  oferite de Smart-Products.ro.

De la accesorii pentru smartphone la drone, boxe portabile bluetooth, ochelari VR şi alte gadgeturi, toate au putut fi câștigate simplu în ultimele două luni folosind în postările publice #livepeplaja sau dând share în profilele personale unor postări care au acest hashtag.

În fiecare săptămână vom anunţa pe site-ul europafm.ro care sunt premiile care se pot câştiga. Practic toate postările publice de pe Facebook, Twitter sau Instagram, care au #livepeplaja intră în concurs, condiţia fiind să aibă legătură cu vara şi vacanţa la mare.

Un participant poate câştiga o singură dată un premiu în cadrul acestei campanii. În cazul în care se aplică un impozit pentru premiu, valoarea acestuia este suportată de Europa FM şi Smart Products.

Postând pe Facebook, Twitter şi Instagram imagini cu #livepeplaja poţi câştiga:

+ VR Box – Ochelari realitate virtuala 3D
Grație obiectivului special, nu veți simți oboseală vizuală sau amețeli chiar dacă utilizați acești ochelari VR un timp îndelungat. Ochelarii sunt potriviți cu telefoane ce au diagonală de 4.7″ – 6.0″.

Set 3 in 1 lentile pentru smartphone şi tabletă. Setul are incluse lentile super-wide, fish-eye şi macro. Cu ajutorul acestora vei putea fotografia de la peisaje, portrete şi interioare până la obiecte mici.

Încărcător USB inteligent cu lampă. Este suficient să conectați dispozitivul la o priză de perete și apoi să vă bucurați de comoditatea încărcării a două dispozitive simultan și lumina caldă și liniștitoare emisă automat în întuneric, dacă activați această funcție.

Află cine a câştigat cu ajutorul postărilor #livepeplaja pe Facebook, Twitter sau Instagram în ultima etapă din această vară