Câștigă bilete la concertele Indila din România

Indila va concerta pentru prima oară în România pe 7 decembrie, iar Europa FM, în calitate de partener oficial al concertului, le oferă fanilor Indila posibilitatea de a câștiga bilete la super concertele pregătite de Indila la Sala Palatului din București.

Europa FM, în calitate de partener oficial al concertelor Indila în România, le oferă fanilor Indila șansa de a o urmări pe artistă live, la București.

În fiecare zi, programele Europa FM găzduiesc concursuri unde puteți câștiga două bilete la concertul Indila de la ora 16:00. Cum biletele pentru concertele Indila în România se epuizează repede, concursurile Europa FM devin pentru fani una dintre cele mai sigure căi de a avea cel mai bun loc pentru a o vedea pe Indila live, în concert.

Pe lângă concertul anunţat iniţial la ora 19.00, Indila va susţine încă un concert pe scena Sălii Palatului, de la ora 16.00. Biletele pentru concertul pe care Indila îl va susţine de la ora 16.00 au fost puse în vânzare în reţeaua Vreau Bilet, la standul din Unirea Shopping Center, Librăria Eminescu, la Sala Palatului, dar şi pe www.eventim.ro şi www.vreaubilet.ro. Preţurile biletelor sunt cuprinse între 120 de lei şi 320 de lei.

Indila, cântăreața franceză care a cucerit topurile în 2014

Indila (Adila Sedraïa) s-a născut pe 26 iunie 1984, în Paris. La vârsta de 7 ani, a început să scrie primele sale poezii. Tatăl ei este algerian, iar mama sa provine din India. Din anul 2007 este căsătorita cu Pascal Boniani Koeu, cunoscut sub numele de Skalp sau Skalpovich. Soţul Indilei este unul dintre cei mai apreciaţi producători muzicali şi compozitori din Franţa.

După ce a colaborat cu rapperi cunoscuţi din Franţa, ca Soprano, Rohff şi Youssoupha, Indila, în vârstă de 30 de ani, a revenit pe piaţă cu primul său single, ‘Derniere Danse’.

Primul album Indila, ‘Mini World’, lansat în luna februarie, a obţinut deja un disc de platină. Piesa a luat cu asalt toate topurile şi playlist-urile radiourilor, clipul de pe contul oficial de YouTube al artistei a depăşit 122 de milioane de vizualizări, iar cea mai recentă piesa, ‘S.O.S’, se bucură de acelaşi succes.

Indila cântă în limbile engleză, franceză şi indiană. Sursele sale de inspiraţie sunt artişti precum Michael Jackson, Jacques Brel, Ismael Lo şi Lata Mangeshkar.

În deschiderea concertului Indila de la Sala Palatului, Delia Matache va susţine un recital special.