Confidenţialitate

Casa în care s-a sinucis Kurt Cobain, la vânzare

Ultima locuinţă a lui cântărețului Kurt Cobain, achiziţionată în orașul Seattle, cu câteva luni înainte de a se sinucide, şi în care a trăit alături de soţia sa Courtney Love şi de fiica lor, este scoasă la vânzare pentru suma de 7,5 milioane de dolari.

Anunţul imobiliar a fost publicat de o agenţie, care o prezintă drept o unică oportunitate.

Courtney Love vânduse proprietatea la 3 ani de la moartea legendarului solist al formaţiei Nirvana.

“Bine întreţinută, situată în centrul parcului din cartierul Denny Blaine, proprietatea de 760 de metri pătraţi, construită în 1902, dispune de patru camere, precum şi de patru săli de baie. La o distanţă de 15 minute de centrul oraşului, casa oferă vedere spre lacul Washington şi cascadele din Seattle”, se menționează în anunțul online, care nu menţionează, totuşi, tragedia petrecută în incintă.

La 5 aprilie 1994, Kurt Cobain s-a împuşcat mortal, la vârsta de 27 de ani, trupul său neînsuflețit fiind descoperit la 8 aprilie 1994.

Arma şi un bilet de adio au fost găsite la faţa locului.

Născut la 20 februarie 1967, Kurt Cobain a fondat Nirvana împreună cu Krist Novoselić, în 1987, la Aberdeen. Trupa s-a stabilit mai târziu în Seattle. În 1990, toboşarul Dave Grohl s-a alăturat grupului.

Nirvana a lansat trei albume de studio, anume Bleach (1989), Nevermind (1991) şi In Utero (1993). În 2014, trupa a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.