Confidenţialitate

„Cărți deschise pentru minți deschise”, a XI-a ediție a campaniei naţionale ”Te așteptăm în librărie!”

De azi începe o nouă ediție a campaniei de încurajare a lecturii ”Te așteptăm în librărie!”, inițiată de Editura Herald.

”Cărțile pot schimba vieți. Cartea este un instrument esenţial pentru educaţie. De-a lungul celor unsprezece ediții derulate până în prezent, campania Te așteptăm în librărie și-a atins obiectivul principal, acela de a cultiva obiceiul cititorilor pentru lectură, de a transforma lectura într-un stil de viață firesc, autentic și de normalitate.

Campania a pornit de la ideea repozitionării librăriei tradiționale ca un loc primitor și deschis, ca un spațiu magic în care librarul facilitează întâlnirea cititorului cu cartea și face ca această experiență să fie specială de fiecare dată.

În perioada 1 august – 1 noiembrie 2019, Editura Herald împreună cu librăriile partenere, îti oferă șansa să redescoperi cât de importantă este lectura în viața șiîn dezvoltarea noastră personală și modul în care cărțile ne pot ajuta să ne cunoaștem mai bine. Cărțile ne pot face mai buni, mai înțelegători, mai înțelepți, si,de ce nu, să avem propria noastră viziune despre lume și viață”, explică Sorin Lucaci, PR & Events Coordinator Editura Herald.

Cărti deschise pentru minti deschise va rămâne întotdeauna cel mai bun și mai sincer îndemn pentru a considera lectura ca un mod de autocunoaștere, de redescoperire a identității și a propriilor valori, o sursă inepuizabilă de inspiratie si înțelepciune. Pentru că suntem împreună în acest demers de căutare a celor mai relevante răspunsuri la întrebări existențiale, precum: Cum să ne trăim viața de zi cu zi în armonie cu noi înşine şi cu ceilalţi? Cum ne găsim calea înviată? am adus pe rafturile librăriilor o colecție de 30 de lucrări care să motiveze și să inspire.

Descoperă acum doar în librării, reducerea de 20% aplicată la titluri precum Arta de a trăi de William Hart, Benedictus Deus de Meister Eckhart, Căi ale fericirii de Joseph Campbell, Dieta spirituală de Allan Percy, Muntele tăcerii de Kyriacos Markides, Mathnawi de Rumi, Povestea filosofiei de Will Durant, Pe tărâmul fantomelor înfometate de Gabor Mate.

Fie că esti în căutarea celor mai importante răspunsuri despre lume și viață, fie vrei să petreci o oră de liniște departe de agitația cotidiană, în compania unei muzici ambientale și a unei cești de ceai, nu uita că în librărie poti găsi surse sigure şi valoroase de cunoastere. Să te bucuri de experienţa unică pe care azi o presupune librăria înseamnă, înainte de toate, să înveți să valorizezi și să te valorizezi”, subliniază Sorin Lucaci.