Confidenţialitate

“Cartea Junglei”, o poveste de peste 100 de ani, într-un musical pentru toată familia

“Cartea Junglei”, într-un spectacol musical autentic al inocenței: Acting Dream Musical Theatre, expune emoționanta aventură a prieteniei dintre micul om Mowgli și fiarele simpatice, îmblânzite, ale junglei.

Este pentru prima dată când spectacolul “Cartea Junglei” este montat în cheia unui musical autentic, asemenea teatrelor de profil din Londra, muzica având o pondere mult mai mare decât în povestea celebră a desenului animat.

“Cartea Junglei”, un spectacol creat de Acting Dream Musical Theatre, primul teatru independent de acest gen, va avea premiera pe 22 noiembrie 2018 ora 19.00, la Palatul Naţional al Copiilor, Bucureşti.

Spectacolul “Cartea Junglei”, este semnat de Eduard Petru Jighirgiu, coregrafia îi aparţine lui Edi Stancu, iar studiul muzical a fost realizat de Claudia Măru Hanghiuc. Scenografia și costumele sunt create de Anca Pancu și Adina Gherghiceanu.

Rudyard Kipling este autorul uneia dintre cele mai cunoscute povești pentru copii din lume. “Cartea Junglei”, povestea copilului crescut în junglă alături de animale, se numără printre preferatele copiilor de mai bine de 100 de ani.