Carrie Fisher încheiase filmările la următorul film din seria Star Wars în această vară

Actriţa americană Carrie Fisher, care a murit marţi la vârsta de 60 de ani, încheiase filmările de la următorul lungmetraj din seria ”Star Wars” în luna iulie a acestui an, potrivit revistei Variety.

Decesul vedetei americane pune sub semnul întrebării prezenţa ei într-o serie de filme şi proiecte de televiziune care nu au fost încă lansate. Cel mai important dintre acestea este următorul film din franciza ”Star Wars”.

În plus faţă de implicarea sa în proiectul ”Star Wars”, Carrie Fisher avea o agendă de lucru destul de încărcată, în calitate de actriţă, scriitoare şi scenaristă.

Printre numeroasele ei proiecte se afla şi serialul de comedie ”Catastrophe”, produs de Amazon şi Channel 4, în care vedeta americană interpreta rolul unei mame cu un umor deosebit de caustic. Al treilea sezon al acestui show TV urmează să aibă premiera în primăvara anului 2017. Filmările de la acest sezon au fost deja finalizate.

De asemenea, Carrie Fisher interpreta un rol recurent şi în serialul animat ”Family Guy”, difuzat de postul Fox, în care asigura vocea personajului Angela.

Cea mai recentă apariţie a vedetei americane în acest rol datează dintr-un episod din sezonul precedent, ce a fost difuzat pe 3 ianuarie 2016. Deocamdată nu este clar dacă vedeta hollywoodiană a finalizat filmările pentru noul sezon.

Un nou documentar, ”Bright Lights: Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds”, va fi difuzat la următoarea ediţie a Festivalului de Film din Palm Springs şi va fi difuzat de postul HBO în martie 2017.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS