Confidenţialitate

Carrefour aduce poveștile și personajele Disney mai aproape de tine (P)

Carrefour dă startul unei noi campanii destinate atât celor mari, cât și celor mici, aducând mai aproape de tine poveștile și personajele Disney preferate.

Colecționează stickerele Fixeez și creează-ți propriile haine, accesorii sau decorațiuni cu eroii din lumea Disney și Pixar care au marcat întregi generații.

Începând cu 21 octombrie, Carrefour România a lansat o nouă campanie prin care ne invită să privim mai des lumea prin ochii copiilor. Și ce alt mod mai bun de a ne reîntoarce în copilărie decât reamintindu-ne poveștile și personajele magice care ne-au bucurat cu cântecele lor și ne-au inspirat prin curajul și bunătatea de care au dat dovadă în fiecare aventură? Personajele Disney și Pixar sunt acum mai aproape de tine, la fiecare serie de cumpărături din magazinele Carrefour, online pe Carrefour.ro sau prin Bringo.

Lasă-te cuprins de magie și colecționează cele 48 de stickere textile Fixeez cu personajele Disney și Pixar preferate, pe care poți să le lipești unde vrei tu, de ori câte ori vrei tu. Mai mult, atât pentru copii, dar și pentru copilul din tine, păstrează eroii preferați aproape de tine cu plușurile Disney pe care le poți achiziționa cu o reducere de 50% în schimbul pliculețelor Fixeez.

Pliculețele cu stickerele Fixeez pot fi obținute prin achiziționarea produselor partenere semnalizate la raft sau pe platformele online Carrefour.ro și aplicația Bringo cu iconițele Fixeez. În plus, primești câte un pliculeț Fixeez la fiecare 100 RON cheltuiți în hypermarketurile Carrefour, 30 RON cheltuiți în Carrefour Market sau 20 RON cheltuiți în magazinele Carrefour Express. Strânge 5 pliculețe Fixeez și prezintă-le la casele de marcat sau adună 5 puncte Act For Good și primești 50% reducere la colecția de plușuri Disney.

Mai mult decât atât, urmărește show-ul exclusiv Carrefour și află care sunt poveștile și personajele Disney preferate ale vedetelor. Ei te așteaptă să redescoperiți împreună poveștile magice și eroii animați care au făcut lumea mai bună.

Stickerele textile Fixeez sunt realizate 100% din PET reciclat, iar pliculețele din hârtie certificată FSC, fiind prietenoase cu mediul înconjurător. Stickerele Fixeez sunt reutilizabile și pot fi lipite și dezlipite de câte ori dorești. Poți aduna stickerele în săculețul Fixeez sau să le lipești direct pe noua ta geantă de cumpărături Disney, disponibilă în magazinele Carrefour. Pentru mai multe detalii descarcă aplicația Carrefour.

Pentru a afla cât de mult s-au lipit de tine personajele din lumea Disney, intră pe carrefour.ro/disney/. Răspunde la întrebări și redescoperă magia Disney.