Carosabil alunecos în judeţul Alba, pe DN7, între Sebeş şi limita cu judeţul Hunedoara

În judeţul Alba, pe DN7, între Sebeş şi limita cu judeţul Hunedoara, partea carosabilă este umedă, iar din cauza  temperaturii scăzute a devenit alunecoasă. Se acţionează cu utilaje de împrăştiere a materialului antiderapant.

Pe DN75, pe sectorul Câmpeni – Arieşeni – Ştei, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă, pe carosabil existând zăpadă în amestec cu material antiderapant.

Pe unele drumuri naționale, în zona montană, circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă (zăpadă existând în general în preajma acostamentelor), câteva dintre cele mai utilizate în această perioadă fiind DN7C (în județul Argeș), DN7AVoineasa (județul Vâlcea) – limita cu județul Hunedoara, DN67C Novaci – Rânca (în județul Gorj), DN18 (în județul Maramureș) și DN17, în județele Suceava şi Bistriţa-Năsăud.

În judeţul Prahova, pe DN1, în zona localităţii Cornu, la km98+300 de metri, din cauza surpării acostamentului pe o lungime de aproximativ 25 – 30 de metri, traficul rutier a fost restricţionat pe prima bandă a sensului de mers Braşov – Ploieşti. Precizăm ca a fost instituită şi restricţie de viteză. Circulaţia nu este afectată, în zonă drumul fiind alcătuit din câte două benzi pe sens. Totuşi, astăzi, în condiţiile în care numărul de autovehicule va creşte semnificativ, este posibil ca aici să se formeze coloane de maşini.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS