Carmen Tănase a vorbit, în Clubul de Seară, despre ”Gaițele” de pe scena Grădinii de Vară Herăstrău – AUDIO

Peste fix o lună, în București se joacă “Gaiţele”, un spectacol despre care Toader Păun a povestit, în direct în Clubul de Seară, cu actrița Carmen Tănase.

Pentru iubitorii genului, “Gaiţele” este fără îndoială spectacolul momentului. Această versiune cu distribuţie fabuloasă, regizată de Gelu Colceag a avut avanpremiera pe 13 februarie şi premiera pe 20 februarie 2020, ambele cu casa închisă şi a dominat imediat preferinţele spectatorilor.

Biletele pentru următoarele reprezentaţii, deja programate în Bucureşti şi în ţară erau epuizate în momentul în care activităţile cu public au fost sistate. Şi tocmai pentru că a fost atât de aşteptat, spectacolul se va juca 3 zile consecutiv pentru publicul bucureştean, pe 26, 27 şi 28 iulie.

Cei prezenți se pot aștepta la o montare vie, alertă, ironică şi înţepătoare, cu personaje groteşti, situaţii hilare şi relaţii absurde. Puteți  vedea, ca printr-o oglindă deformată, cum suntem, cum trăim, cum iubim şi mai ales cum ne chinuim (reciproc), de dragul aparenţelor. Râsul este garantat, chiar şi atunci când, dincolo de oglinda aparanţelor, adevărul doare.

Capacitatea totala a Grădinii de Vara Herăstrău este de 2500 locuri, asa ca distanțarea se va putea realiza foarte bine. Vor fi fluxuri separate de intrare si iesire, se va suplimenta si numarul de toalete pentru a evita aglomerația in orice punct. Toți cei prezenți au obligația să poarte mască si sa accepte măsurarea temperaturii la intrare, tot potrivit reglementărilor vigoare.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Toate detaliile şi regulile de acces sunt de găsit pe startickets.ro, ticketstore.ro sau pe pagina de Facebook Cortina Ag Teatru.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS