Confidenţialitate

Carlos Viver a anunțat rezilierea contractului cu echipa de handbal feminin Rapid. Va fi înlocuit cu un antrenor cu un palmares impresionant

Schimbare de antrenor la campioana națională la handbal feminin. Carlos Viver a anunțat rezilierea contractului cu Rapid. Va fi înlocuit în acest weekend cu antrenorul a câștigat Liga Campionilor cu CSM București în urmă cu 7 ani.

Campioana en-titre din Liga Florilor va fi antrenată de danezul Kim Rasmussen, titrează Gazeta Sporturilor.

Obiectivul trasat de clubul Rapid este calificarea în sferturile Ligii Campionilor. Mutarea vine după ce Carlos Viver și-a reziliat contractul cu oficialii clubului alb-vișiniu.

„Sub comanda lui Carlos, fetele noastre au uluit handbalul romanesc și au produs minunea; Rapid – campioană națională. Pentru toate performanțele, dar mai ales pentru povestea pe care am scris-o împreună, Gracias, senor Carlos” este mesajul transmis de Rapid.

Viver a antrenat Rapid din noiembrie 2020.

Noul antrenor, Kim Rasmussen, liber de contract în acest moment, va fi prezentat oficial în acest weekend.

Sub conducerea lui, Polonia a ajuns de două ori pe locul 4 în lume, iar Coreea a câștigat anul trecut cupa Asiei la handball feminin.

Foto: Inquam Photos / Vali Marin

Citește și: Campionatele de fotbal din Ucraina și Rusia reîncep la finalul acestei săptămâni, în ciuda lipsei unui armistițiu