Confidenţialitate

Carla’s Dreams va susţine un concert la Arenele Romane din Bucureşti

Trupa Carla’s Dreams va susţine un nou concert, intitulat “Monomaniac”, pe 5 mai, de la ora 19:00, la Arenele Romane din Bucureşti.

Cu acest prilej, băieţii de la Carla’s Dreams vor prezenta publicului piese noi, dar și alte piese deja îndrăgite de fanii artiștilor.

“Sunt multe feluri de a anunța un concert. Mai pompos sau mai simplu. Dar ținând cont că este al treilea de acest tip – considerăm că ne putem permite să spunem că este tradiție deja. Așadar:
Carla’s Dreams – “MONOMANIAC”. Arenele Romane, 5 mai. Vă așteptăm! Și v-am cuprins! ,)”, au spus cei de la Carla’s Dreams.

În 2017, Carla’s Dreams au susținut un concert la Arenele Romane pentru lansarea albumui “Antiexemplu”.

În 2016, Carla’s Dreams au susţinut primul lor concert la Arenele Romane, unde au avut ca invitaţi speciali pe Loredana Groza, Delia, Antonia şi au lansat albumul “NGOC”.

Biletele pentru concertul “Monomaniac” se găsesc online pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro sau în Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Expirat Halele Carol (18-22h), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay, pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet, dar și în ziua concertului, la intrare, în limita locurilor disponibile.