Carla’s Dreams te aşteaptă la Europa FM Live pe Plajă

Carla's Dreams

Cel mai mare concert live de la malul Mării Negre, Europa FM Live pe Plajă, se apropie! Pe 29, 30 şi 31 iulie, plaja dintre Venus şi Saturn va răsună de muzica adusă de zeci de artişti.

Începând cu ora 19:30, de vineri până duminică, Europa FM Live pe Plajă va oferi amintiri de neuitat.

Carla’s Dreams va urca pe scena Europa FM Live pe Plajă sâmbătă, 30 iulie.

În aceeaşi seară, alături de Carla’s Dreams vor mai urca pe scena Europa FM Live pe Plajă 2016 şi Delia, Antonia, Andra, VUNK, Proconsul.

Europa FM Live pe Plajă 2016 se va întinde, în premieră, pe durata a trei zile, toate concertele urmând să înceapă la ora 19:30. Vineri, sâmbătă şi duminică intrarea va fi liberă la Europa FM Live pe Plajă, fără limită de vârstă.

Toate informaţiile reactualizate despre Europa FM Live pe Plajă 2016 pot fi accesate direct pe www.livepeplaja.ro.

Europa FM Live pe Plaja 2016 - #OcupamMarea

Carla’s Dreams sunt artiştii cu un aspect nonconformist, care îşi ascund trăsăturile feţei prin diverse picturi, talentaţi şi creativi, ce au cucerit România prin mesajele puternice şi un sound-ul divers.

 

De când a intrat pe piaţa muzicală românească, trupa Carla’s Dreams a realizat colaborări cu mai mulţi artişti români cum ar fi Delia, INNA sau Loredana. Trupa se menţine în vârful clasamentelor muzicale cu piese precum „Te rog”, „Sub Pielea Mea”, Aripile” sau “Unde”.