Carla’s Dreams: “Nouă nu ne plac super-eroii” – VIDEO

Invitat la Europa FM în emisiunea La radio cu Andreea Esca, liderul grupului Carla’s Dreams – care îşi spune Sergiu – a făcut o declaraţie care a surprins pe toată lumea: “Nouă nu ne plac super-eroii”.

Artistul a mărturisit, în premieră la Europa FM, că următoarea piesă Carla’s Dreams va aborda acest subiect.

“Noi o să lansăm o piesă care se numeşte… mă rog, nu pot să zic pe radio, dar adaptat s-ar numi Noua nu ne plac eroii. Eu urăsc eroii! Nu erou în sens de persoană care acţionează eroic în diverse situaţii, asta respectăm fara doar şi poate. Super-eroii!

Am fost învăţaţi că trebuie să poţi zbura ca să faci un bine, că trebuie să ai lasere în ochi ca să poţi iubi, trebuie să-ţi iasă păianjeni din mâini ca să ai parte de o poveste de iubire mai interesantă şi să-ţi arate poza în ziare. Asta ne pare distructiv pentru ceea ce înseamnă educaţia celor care vin, pentru că legalizează mediocritatea sau nu scoate din mediocritate părţile ei faine. Din cauza asta noi suntem anti super-eroi.

Eu cred că, la un salariu de 200 de euro, daca îi cumperi soţiei tale, sau prietenei tale, un buchet de flori e mai eroic decât dacă împuşti cu lasere din ochi inamici indestructibili”, a spus liderul Carla’s Dreams în emisiunea La Radio cu Andreea Esca, de la Europa FM.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS