Carla’s Dreams: “Ni s-a comunicat că nu suntem bineveniţi în Belvedere Studio”

Formaţia Carla’s Dreams a publicat pe contul de Facebook un mesaj prin care face precizări în ceea ce privește scandalul iscat după întreruperea concertului de vineri, de la Târgovişte, când un spectator a aruncat cu bani spre solistul grupului.

Artiştii au scris că au primit un mesaj în care li s-a transmis faptul că nu sunt bineveniţi în clubul Belvedere Studio, unde era programat concertul de vineri seara.

Atunci, solistul Carla’s Dreams a decis să oprească show-ul după ce un spectator a început să arunce cu bani în trupă.

Reprezentanţii Belvedere Studio, unde a fost organizat concertul, au transmis, sâmbătă, pe Facebook, că membrii formaţiei au promis că vor reveni în cel mai scurt timp posibil şi biletele rămân valabile, iar banii pot fi returnaţi.

”Din păcate, Visele Carlei nu au putut fi destăinuite încă, live, în Târgovişte. Deşi acest eveniment a fost aşteptat cu sufletul la gură, comportamentul de nuntaş al unui participant a făcut ca spectacolul să fie întrerupt şi reprogramat. Trebuie să înţelegem că acest grup este unul care se adresează tuturor, dar componenţii lui nu sunt lăutari sau manelişti”, au mai scris reprezentanţii Belvedere Studio.

Apoi, Belvedere Studio a anunţat pe pagina de Facebook, în data de 18 septembrie: ”Am decis să renunţăm la reprogramarea concertului. Membrii formaţiei şi staff-ul acesteia nu mai sunt bineveniţi în Studio”.

La rândul lor, artiştii au publicat, luni, pe Facebook, punctul lor de vedere. ”Tolerarea viciilor de organizare şi/ sau desfăşurare a evenimentelor publice poate duce la consecinţe grave”, au scris cei de la Carla’s Dreams.

“Aruncarea cu bani își are farmecul său – însă își are și formatul său. În caz contrar se transformă în lipsă vădită de respect”, se arată în mesajul publicat de Carla’s Dreams.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS