Cariera fotbalistului Patrick Ekeng

În vârstă de 26 de ani, Patrick Ekeng a ajuns în această iarnă la Dinamo. Era căsătorit şi avea o fetiţă de doi ani.

Vineri seara, fotbalistul camerunez s-a prăbușit pe teren în timpul meciului Dinamo – FC Viitorul, scor 3-3, fără să fi fost atins de vreun alt jucător.

Patrick Ekeng și-a început cariera în Europa la clubul francez Le Mans și a mai jucat pentru Rodez (Franța), Lausanne (Elveția), Cordoba(Spania), iar din luna ianuarie a acestui an a ajuns la Dinamo.

Patrick Ekeng a participat la 12 meciuri pentru echipa din Ștefan cel Mare și a marcat un gol în semifinalele Cupei României, în meciul cu Steaua de pe Arena Națională, încheiat cu 2-2.

Cele mai multe meciuri le-a jucat pentru Le Mans în liga a doua a campionatului francez, 34.

Pe numele complet Patrick Claude Ekeng Ekeng, fotbalistul s-a născut pe 26 martie 1990, în Yaoundé, Camerun. Şi-a început cariera în 2006 la clubul camerunez Canon Yaoundé şi a jucat anul trecut alături de reprezentativa ţării natale în Africa Cup of Nations.

Moartea jucătorului Patrick Ekeng, cercetată de procurori

Sâmbătă, autorităţile au deschis dosar penal in rem în cazul morţii Patrick Ekeng, care a intrat, vineri seara, în stop cardio-respirator în timpul meciului, pentru ca apoi să se stingă din viaţă la Spitalul Floreasca, după ce medicii au încercat zeci de minute să îl resusciteze.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS