Confidenţialitate

Care sunt piesele recomandate de Cristina Bălan la Retro Music

Cristina Bălan a fost invitata specială din a doua ediție Retro Music, duminică seara, pe frecvențele Europa FM.

”Vocea României” și solista trupei Impact a făcut un drum printre amintirile care i-au marcat viața și pe care le-a păstrat asociate cu unele piese.

Cristina Bălan ne-a făcut trei propuneri, toate fiind piese celebre, ușor de recunoscut.

Prima dintre ele a fost Queen – ”I Want to Break Free”, a doua Michael Jackson – ”Will You Be There”, iar a treia Wet Wet Wet – ”Love Is All Around”. Fiecare dintre piese are propria poeste și motivație pentru care a ajuns duminică seara, de la ora 20, în programul Retro Music.

”În afară de faptul că eram deja îndrăgostită de muzica și vocea lui Freddie, piesa asta mă leagă de prima mea înregistrare într-un studio, cu câțiva ani înainte de trupa Impact”, și-a amintit Cristina Bălan despre Queen – ”I Want to Break Free”.

Piesa ”Wet Wet Wet” are asociate amintiri din Liceul de Muzică, atunci când Cristina Bălan cânta alături de colegi improvizând pe piesele momentului. La Retro Music, ea a început să ne fredoneze refrenul piesei, așa cum își amintea că o facea în anii de liceu atunci când își descoperea talentele muzicale.

Retro Music, duminică, de la ora 20:00

În fiecare duminică seară, Europa FM vă dă întâlnire cu piesele care au scris istorie în viețile noastre.

”Retro te trimite cu gândul la trecut. Dar când vine vorba de muzică nu este vorba despre asta, ci de mult mai mult. De toate râsetele, lacrimile, încercările, eșecurile, reușitele, oamenii, locurile și stăriile care ne-au rămas în minte având fondul sonor al unor piese care ni s-au cuibărit de atunci în suflet.

Asta este Retro Music, la Europa FM.

O capsulă cu muzică bună ce ne amintește de momentele speciale din viețile noastre”, spune Toader Păun, gazda Retro Music, despre noul program de la Europa FM.