Confidenţialitate

Care sunt piesele alese de Smiley la Retro Music

Invitat duminică seara la Retro Music, Smiley a retrăit amintirile speciale cu ajutorul a trei piese, fiecare cu o poveste aparte. El a povestit la Retro Music și cum a ajuns vara asta să lanseze un remake al piesei Adeline. „Mereu mi-a placut trupa Timpuri noi, ascultam mult când eram mic, iar Adeline a fost mereu foarte tare la chefuri, toată lumea se distra când începea. Asa ca, am ales sa fac un remake al piesei, nu cu mult diferit de piesa originală, care suna oricum foarte bine, fix în ideea de vară, de fun, de party.”, povestește Smiley. Evident, una dintre piesele alese de el a fost ”Adeline” de la Timpuri Noi.

Smiley
a ales și piesa lui Michael Jackson – ”Billie Jean”, motivația fiind foarte simplă ”pentru că Michael Jackson!”

AHA – ”Take on me” este un alt single care-i trezește amintiri puternice artistului, despre care a povestit cu Toader Păun în emisiunea Retro Music, difuzată duminica, de la ora 20:00, la Europa FM.

Retro Music, duminică, de la ora 20:00

În fiecare duminică seară, Europa FM vă dă întâlnire cu piesele care au scris istorie în viețile noastre.

”Retro te trimite cu gândul la trecut. Dar când vine vorba de muzică nu este vorba despre asta, ci de mult mai mult. De toate râsetele, lacrimile, încercările, eșecurile, reușitele, oamenii, locurile și stăriile care ne-au rămas în minte având fondul sonor al unor piese care ni s-au cuibărit de atunci în suflet.

Asta este Retro Music, la Europa FM.

O capsulă cu muzică bună ce ne amintește de momentele speciale din viețile noastre”, spune Toader Păun, gazda Retro Music, despre noul program din această toamnă de la Europa FM.