Confidenţialitate

Care este piscina perfectă pentru grădina familiei și o vară de neuitat? (P)

Vara, ce poate fi mai frumos decât să vă relaxați alături de cei dragi, într-un cadru de poveste? Pentru că încă mai sunt câteva săptămâni din sezonul estival, în rândurile ce urmează vrem să vă ajutăm să profitați de căldură la maxim și să vă vorbim despre motivele pentru care o piscină ieftină este o alegere minunată pentru grădina familiei. Dacă sunteți interesați să achiziționați o astfel de piesă de decor pentru exterior, însă nu știți ce să alegeți, rămâneți cu noi. Vă vom ajuta să distingeți între materialele de confecționare, vă vom spune avantajele cu care vin acestea, și vă vom sfătui în materie de accesorii pentru înot. La final, vă veți simți ca în vacanță, din propria curte. Să începem!

Piscinele ieftine sunt la mare căutare, în fiecare vară. De aceea, este important să luați câteva criterii în considerare înainte de achiziție, pentru a cumpăra produsul perfect. Printre motivele pentru care românii caută astfel de obiecte de decor exterior se numără următoarele:

  • Mai multă mișcare și înot: fiind vară, soarele arde necontenit și ridică temperaturile la valori aproape insuportabile. Deci, ce poate fi mai revigorant decât să stați să vă relaxați în apă, alături de familie? Din cauza căldurii, e foarte probabil să nu vă mai simțiți în stare să ieșiți la alergat sau la mers cu bicicleta și rolele prin parc. De aceea, o alternativă bună și ieftină pentru mișcare pe timpul verii este piscina, pe care o puteți instala fără griji în curte. Așa, vă veți bucura de după amiezi pline de haz și mișcare, cu toate persoanele dragi dumneavoastră.
  • Relaxare la soare: dacă vă numărați printre persoanele cărora le place să stea la soare și să se bronzeze în cele mai atrăgătoare nuanțe, atunci instalarea unei piscine este o alegere senzațională. Vă veți putea bucura de un bronz natural și de durată, din confortul grădinii dumneavoastră.
  • Un cadru de vacanță, din propria curte: după cum vă spuneam și la început, instalarea unei piscine și amenajarea ei poate duce la formarea unui cadru de basm, de vacanță tropicală, chiar din propria curte. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți piscina potrivită și să o accesorizați într-un mod cât mai creativ, pentru a da impresia de resort de lux.

Acum că ați aflat motivele pentru care piscinele ieftine sunt la mare căutare, vrem să vă vorbim și despre materialele acestora, cât și despre cum le puteți accesoriza.

  • Materiale piscine

Majoritatea piscinelor sunt confecționate din PVC, un amestec de materiale plastice, dure și stabile. Avantajele sale sunt greutatea scăzută, care vă va permite să mutați piscina în orice colț doriți, și impermeabilitatea. Totodată, mai există și piscine cadru metalic, ce oferă o stabilitate mai ridică decât modelul anterior. Puteți alege o piscină cu cadru din oțel inoxidabil, ce va rezista la partidele de bălăceală și înot fără probleme. Mai există și piscine cu cadru de lemn. Avantajul lor îl reprezintă faptul că au cadru detașabil, precum și întregul aspect. Lemnul va fi o alegere potrivită pentru orice grădină și se va potrivi cu nuanțele casei și ale împrejurimilor. Puteți chiar să îl și vopsiți, pentru un design personalizat. Și nu în ultimul rând, mai există și piscine gonflabile, care sunt alegerea perfectă pentru copilași. Puteți achiziționa un întreg ansamblu de joacă la prețuri reduse, bucurându-vă astfel copilașii cu cel mai util cadou de sezon.

  • Accesorii pentru piscină

A venit momentul să vă spunem și cum puteți accesoriza piscina ieftină a familiei, astfel încât să completeze întregul cadru de poveste promis. Majoritatea accesoriilor pentru apă sunt gonflabile, deci se încadrează și ele în bugetul redus menționat de-a lungul articolului. Puteți alege dintre tobogane pentru copii, cu scări plasate inteligent și modele atrăgătoare în culori vesele; colace, atât pentru corp și relaxare, cât și pentru băuturi. Da da, ați citit bine, colace pentru băuturi: de dimensiuni mici, de obicei în formă de animale sau snacks-uri preferate, cum ar fi gogoșile, ce vă vor purta pe apă băutura revigorantă. Mai puteți opta și pentru saltele, ca să vă bronzați din plin. Și nu în ultimul rând, pentru mingi gonflabile, în modele tropicale sau clasice, perfecte pentru un joc de volei acvatic.

Iată-ne ajunși la final. Sperăm că articolul nostru v-a fost de folos și că acum puteți alege piscina perfectă pentru zilele de weekend în familie. Nu ezitați să navigați mediul online pentru și mai multă inspirație. Vă dorim distracție plăcută!

Foto: Raphael Biscaldi Unsplash