Confidenţialitate

Care este cel mai redistribuit mesaj pe Twitter din 2015

Mesajul lui Harry Styles, membru al grupului britanic One Direction, este cel mai popular mesaj de pe reţeaua de socializare Twitter de anul acesta.

Cântăreţul a postat pe 26 martie un text prin care îşi liniştea fanii după plecarea din grup a lui Zayn Malik, potrivit contactmusic.com.

Starul britanic a publicat mesajul respectiv, “Toată dragostea mea, ca de obicei. H.“, la doar 24 de ore după ce Zayn Malik a anunţat că a părăsit grupul One Direction.

Plecare a lui Zayn Malik s-a produs la doar şase zile după ce tânărul cântăreţ britanic i-a şocat pe fanii devotaţi ai grupului One Direction prin decizia sa de a se retrage din turneul mondial al trupei.

Managerii Twitter au publicat statisticile pe 2015 şi au confirmat faptul că mesajul pe care Harry Styles l-a scris pe această platformă este cel mai popular din acest an, fiind redistribuit de peste 700.000 de ori.

Cifrele oficiale publicate de Twitter au confirmat, de asemenea, faptul că artista americană Katy Perry şi-a menţinut titlul de “cea mai populară persoană” de pe această reţea de socializare, deoarece are peste 78 de milioane de admiratori.

Pe locurile următoare se află cântăreţul Justin Bieber, cu 70 milioane de admiratori, şi cântăreaţa Taylor Swift, cu 66,7 milioane de admiratori.

În clasamentul celor de la Twitter urmează preşedintele american Barack Obama, situat pe locul al patrulea, cu 66,5 milioane de admiratori.