Confidenţialitate

Caravana TIFF: o săptămână de filme la Timișoara, între 4 și 10 august

Filmele bune ajung la Timișoara între 4 și 10 august, în Grădina de Vară Capitol.

Timp de o săptămână, în fiecare seară, de la ora 21.45, timișorenii se vor bucura de câteva dintre cele mai apreciate filme din ultimul an, în cadrul Caravanei TIFF.

Drame, comedii spumoase, documentare despre fascinația pentru cinema și povești de dragoste vor emoționa sau amuza publicul în cele șapte seri de proiecții în aer liber.

Caravana TIFF va debuta joi, 4 august, cu provocatorul Ilegitim, al lui Adrian Sitaru, un film despre relația incestuoasă dintre doi frați, va trece apoi prin Brazilia talentatului Pelé, unde un profesor de vioară vrea să schimbe destinele unor copii din favelă, prin fiordurile din Norvegia, într-un disaster movie propus la Oscar și parțial realizat în România, Valul ucigaș, sau viețile fascinante ale unor oameni care trăiesc din gloria cinema-ului de altădată, în Cinema, mon amour și A fost odată un vis: Ultimul western spaghetti. Trei amintiri din tinerețe, regizat de renumitul cineast francez Arnaud Desplechin, va încheia seria de proiecții.

Caravana TIFF călătorește prin România pentru al șaptelea an, din iulie până în septembrie.

Timișoara este al patrulea oraș din cele peste 15 în care vor fi proiectate filme în aer liber. În 2015, peste 33.000 de spectatori au urmărit filmele Caravanei.

Intrarea este liberă.

Mai multe detalii sunt de găsit pe site-ul www.tiff.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului.