Confidenţialitate

Caravana Alege Oaia, la Alba Iulia: Petre Daea – provocat să spună o propoziție numai din vocale – AUDIO

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, s-a aflat la Alba iulia,unde a participat la caravana campaniei Alege oaia – o campanie menită să promoveze produsele din carne de oaie și alte produse tradiționale.

La Alba Iulia se află și echipa emisiunii Drum cu prioritate, care transmite live din Piața Marii Uniri, astăzi si mâine, de Ziua Națională a României.

Petre Daea a declarat în interviul acordat lui Filip Standavid că va însoți peste tot în țară Campania Alege Oaia, despre care spune că este o campanie in spijinul producătorului român, dar și al comnsumatorilor.

Ministrul Agriculturii, care s-a plimbat printre tarabele târgului din Alba Iulia și a gustat de la fiecare producător, spune că deja se văd rezultate concrete ale acestei campanii, prin faptul că în magazine au apărut mult mai multe produse din carne și din lapte de oaie.

Întrebat dacă a auzit bancurile făcute pe seama campaniei, ministrul agriculturii a spus că ”Daea e  pregătit să ia bătaie, atât de mult, încât să plângă împreună cu oaia”.

Ministrul Agriculturii a refuzat să comenteze dezvăluirile recente ale ministrului de interne, Carmen Dan, care a spus că a găsit dispozitive de înregistrare în propria locuință. Întrebat dacă se simte vizat de o operațiune similară, Petre Daea a spus:

”Eu mă văd vizat  de un interes excepțional, la fel ca și colegii mei, de a face bine pentru țară, într-un angrenaj de respect instituțional și de comportament civic deosebit, în așa fel încât românii să fie cu românii, și România să fie cu liniștea pe care i-o putem da fiecare dintre noi și cu siguranța că lucrurile sunt pe un făgaș normal, în așa fel încât toți să ne simțim bine la locul lui și să facem ceea ce trebuie împreună pentru binele tututot și în folosul fiecăruia. ”

Petre Daea a fost provocat de Filip Standavid  să spună care este cea mai lungă propoziție fără consoane.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.