Confidenţialitate

Caraș-Severin: Protest în Valea Almăjului din cauza drumului județean plin de gropi

Protest spontan în Valea Almăjului, unde sute de oameni, sătui de drumurile județene pline de gropi, s-au adunat duminică pe drumul județean DJ571B să își manifeste nemulțumirea față de situația în care se afla infrastructura în zonă.

Oamenii se plâng că, de ani de zile, drumul județean DJ571B ce face legătura între comunele din Valea Almăjului, este plin de gropi și arată că după bombardament. Circulația cu mașina , în această frumoasă zona din Cheile Nerei este o adevărată aventură. Drumul deschide zona spre Moldova Noua si Clisura Dunarii. Peisajele sunt mirifice, sunt sute de obiective de vizitat, dar turiștii care trec o data pe aici, a doua oara nu mai vin.

Sătui să-și mai distrugă mașinile, localnicii nu mai vor să se mulțumească doar cu promisiuni și au ales să protezeze.

Aproape 600 de tineri și bătrâni din mai multe comune de pe Valea Almăjului, cu peste 150 de masini și înarmați cu pancarte și-au dat întâlnire, duminică la intersecția dintre DN57 cu DJ571B. Suparați că autoritățile de la conducerea județului nu caută soluții și lansează doar promisiuni, localnicii din zonă au ales să iasă în stradă să își manifeste nemulțumirea.

Oamenii spun că au ajuns la capătul răbdării din cauza drumurilor pline de gropi și că așa nu se mai poate.