Confidenţialitate

Caraș Severin: O mașină în care se aflau 5 tineri s-a răsturnat. Nu au fost victime

O mașină în care se aflau 5 tineri s-a răsturnat în județul Caraș Severin. Toți pasagerii au ieșit singuri din autoturismul avariat. 

Aseară în jurul orei 19:30, un autoturism condus de o unul dintre ei în vârstă de aproximativ 19 de ani și în care se mai aflau încă 4 tineri, se îndrepta dinspre Văliug spre Reșița pe drumul județean Reșița – Sememic.

Tinerii au profitat de greva profesorilor și s-au gândit să meargă la pe munte la Văliug  să facă o ședință foto – poze pentru albumul de terminarea clasei a VIII a.

La întoarcere, șoferul autoturismului  Opel Astra  care avea permis de conducere de nici o lună, la o curbă semnalizată corespunzător, a pierdut controlul asupra volanului și a ieșit în décor mașina ajungând într-o râpă  între localitățile Secu și Cuptoare.

Autoturismul s-a rostogolit de câteva ori pe o distanță de aproximativ 30 de metri la o diferență de nivel de aproximativ 20 metri și s-a oprit cu roțile în sus.

Nu au fost victime în urma accidentului.

Toți cei cinci tineri au ieșit singuri și teferi din autoturism. Între timp, accidentul a fost anunțat la 112 – la locul respectiv sosind echipajele ambulanței, pompierilor și ale poliției.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Arad: Pagube materiale în urma cutremurului