Confidenţialitate

Caransebeș: 3 copii, în plasament de urgență după ce mama l-a bruscat pe unul dintre ei la locul de joacă

O femeie de 30 de ani, din Caransebeș, județul Caraș-Severin, și-a bruscat copilul în vârstă de 4 ani, într-un loc de joacă, rănindu-l.

Femeia era într-un acces de furie și a fost internată, iar copiii femeii au ajuns în plasament de urgență.

Poliția municipiului Caransebeș a fost sesizată, duminică noaptea, pe 5 septembrie, că o femeie, într-un moment de furie, și-a bruscat copilul în vârstă de 4 ani, pe tobogan, într-un parc din municipiu, și i-a provocat o rană la nivelul frunții.

Copilul a fost transportat cu Ambulanța la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Femeia, în vârstă de 30 de ani, a fost internată involuntar la o secție de specialitate a spitalului, pentru a i se acordă îngrijiri specifice.

Polițiști de la Poliția municipiului Caransebeș au informat de urgență reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin care au dispus măsura plasamentului în regim de urgență a celor trei copii minori ai femeii, de 1, 4 și 14 ani.

A fost întocmit dosar penal pentru violență în familie și rele tratamente aplicate minorului, iar polițiștii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

Foto/ Pixabay