Confidenţialitate

CARACAL: Oasele din pădure apațin unei fete de 15-19 ani

Fragmentele de oase găsite în locuința lui Gheorghe Dincă și cele îngropate în curtea casei acestuia provin de la animale, anunță procurorii DIICOT, care  au primit raportul final de expertiză de la Institutul de Medicină Legală.

Raportul final întocmit de specialiștii de la IML arată că oasele găsite la marginea unei păduri, pe terenul stațiunii de cercetare agricolă Caracal provin de la o singură persoană de sex feminin, cu vârsta între 15 și 19 ani. Este locul indicat de Gheorghe Dincă, după ce a fost întrebat de procurorii DIICOT ce a făcut cu cadavrul Luizei Melencu.

Documentul a scos la iveală că resturile de oase și dinți de la marginea pădurii provin de la o persoană de sex feminin, alta decât cea descoperită după analiza cenușii depozitate într-un butoi din curtea casei lui Gheorghe Dincă. Acesta le-a spus anchetatorilor că a a ucis-o pe Alexandra Măceșanu și apoi a incinerat-o.

În ceea ce privește oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă, în urma săpăturilor făcute de anchetatori, acestea sunt de origine animală.

Între timp, magistraţii Tribunalului Olt i-au prelungit lui Gheorghe Dincă mandatul de arestare cu încă 30 de zile, până pe 24 octombrie.