Caracal: O adolescentă a fost amendată cu 500 de lei după ce ar fi mințit că este sechestrată

O adolescentă în vârstă de 17 ani, din Caracal, a primit o amendată de 500 de lei pentru o sesizare falsă la numărul 112. Ea a alertat autoritățile că ar fi sechestrată. 20 de poliţişti, susţinuţi de jandarmi, au căutat-o aproximativ 12 ore.

Duminică, în jurul orei 13,00, poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel la 112, de către o persoană care nu a vrut să îşi furnizeze datele de identificare, despre faptul că ar fi fost sechestrată într-o locuinţă din municipiul Caracal.

„Ca urmare a acestui fapt, la nivelul Poliţiei municipiul Caracal s-a constituit un dispozitiv format din aproximativ 20 de poliţişti, sprijiniţi de forţe ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, care au efectuat activităţi de căutare a celei în cauză. Operaţiunea a durat aproximativ 12 ore, în condiţiile în care în urma apelului nu au fost furnizate informaţii care ar fi putut fi exploatate, la final constatându-se ca aspectele sesizate nu s-au confirmat”, a spus Alexandra Dicu – purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Fata a fost audiată de poliţişti luni dimineaţa.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS