Cântărețul Prince luase un analgezic puternic înainte de a muri, arată autopsia

Cântărețul Prince luase un analgezic puternic înainte de a muri, arată autopsia efectuată de Serviciul american de Medicină Legală. În organismul lui Prince a fost descoperit analgezicul Percocet, a anunţat cotidianul Minneapolis Star Tribune.

În urma autopsiei s-a mai descoperit că Prince avea un număr foarte de mic de celule roşii. Acest lucru arată faptul că a fost bolnav cu puţin timp înainte de a muri, susține postul KSTP-TV, filiala din Minneapolis a reţelei ABC, citând doi poliţişti care participă la investigaţie.

Purtătoarea de cuvânt a biroului de medicină legală care a realizat autopsia cântăreţului Prince a refuzat să confirme aceste informaţii.

În perioada imediat următoate, medicii urmează să stabilească și din ce cauză a murit Prince.

La sfârşitul lunii trecute, medicii legişti americani au spus că finalizarea raportului autopsiei şi a testelor toxicologice ar putea dura câteva săptămâni.

În urmă cu două zile avocatul unui medic din California specializat în tratarea dependenţei, a dezvăluit că mai mulţi reprezentanţi ai lui Prince l-au contactat pe acel medic cu o zi înainte de deces. Potrivit avocatului, medicul urma să vină la cântăreț, dar a fost prea târziu. Prince a murit, pe 21 aprilie, la vârsta de 57 de ani, în studioul lui de înregistrări Paisley Park din Minnesota.

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS