Confidenţialitate

Cântăreața Bjork spune că a fost hărţuită sexual în timpul unor filmări de un regizor danez

Cântăreața daneză Bjork face dezvăluiri șocante. În tot contextul scandalului sexual iscat la Hollywood,  Bjork a scris pe pagina ei de socializare că a fost hărţuită sexual în timpul unor filmări de un regizor danez.

După ce mai multe actrițe cunoscute de la Hollywood au mărturisit săptămâna trecută că au fost hărțuite sexual și chiar violate de producătorul american de film  Harvey Weinstein, apar tot mai multe cazuri similare și în alte țări sau industrii.

Cantareata Bjork recunoaște acum că a fost hărțuită sexual de un regizor danez, fără să dea nume.

Într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook, cântăreața daneză Bjork spune că a fost încurajată de toate vocile feminine care au avut curajul în ultima vreme să recunoască experiențele prin care au trecut cu regizorii.

Am devenit conştientă de faptul că un regizor îşi poate atinge şi hărţui actriţele după bunul plac şi că industria cinematografică o permite“.

Potrivit publicației Hollywood Reporter, este destul de ușor de dedus despre cine ar fi vorba, pentru că Bjork nu a jucat în multe filme cu regizori danezi. Cel mai cunoscut este filmul Dancer in the Dark, al regizorului danez Lars Von Trier, film care a câștigat 2 premii Palme D’Ór în 2000, printre care și cea mai bună actriță.  Potrivit Hollywood Reporter ar fi existat la vremea respectivă tensiuni inexplicabile pe platoul de filmare între regizorul danez și Bjork.

Deocamdată nu există nici o reacție din partea regizorului.

În fine, cântăreața daneză încheie cu un îndemn: “Sper ca această mărturisire să ajute actriţele şi actorii de peste tot”. “Să oprim asta! Vine un val al schimbării în lume“.