Confidenţialitate

Cannes 2015: Mădălina Ghenea a apărut îmbrăcată în ie la premiera filmului ”Youth” de Paolo Sorrentino – FOTO

Mădălina Ghenea a purtat o ie, miercuri, la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes, cu ocazia premierei filmului La giovinezza/ Youth, de Paolo Sorrentino, în care românca apare în rolul de Miss Univers.

Actrița Mădălina Ghenea a purtat o ie în culori alb-negru realizată de designerul Valentina Vidrașcu, potrivit paginii oficiale de Facebook La Blouse Roumaine.

Madalina Ghenea attends the ‘Youth’ Photocall during the 68th annual Cannes Film Festival on May 20, 2015 in Cannes,…

Posted by La Blouse Roumaine on Wednesday, May 20, 2015

La ședința foto de la premiera filmului Youth, Mădălina Ghenea a pozat alături de ceilalți actori din distribuția peliculei – Jane Fonda, Harvey Keitel, Michael Caine, Rachel Weisz – și de regizorul Paolo Sorrentino. 

O parte a presei cinefile consideră că La Giovinezza/ Youth, noul film al regizorul italian Paolo Sorrentino, este marele favorit la câştigarea trofeului Palme d’Orla cea de-a 68-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Cannes.

Din distribuția acestei drame despre prietenie şi trecerea timpului, din care nu lipsesc momentele de umor fin, fac parte Michael Caine, Harvey Keitel şi Jane Fonda, 3 monștri sacri în mare formă, după cum notează AFP, dar şi mai tinerii Rachel Weisz și Paul Dano şi românca Mădălina Ghenea în rol de Miss Univers.

Paolo Sorrentino a mai semnat regia unor filme precum Il Divo şi La Grande Bellezza, dintre care ultimul a câștigat premiul Oscar în 2014 pentru cel mai bun film străin.

Sursă foto articol: madalinagheneaofficial.com