Candidaţii la admiterea la Universitatea Bucureşti au, în premieră, cazare gratuită

Universitatea din Bucureşti asigură în premieră cazare gratuită în căminele proprii candidaţilor la admiterea din acest an, pentru cel mult trei nopţi, în limita locurilor disponibile, înscrierile la facultăţile instituţiei de învăţământ superior fiind organizate perioada 6 – 25 iulie, iar data limită de afişare a rezultatelor este 29 iulie, anunţă reprezentanţii Universităţii.

Astfel, înscrierile la facultăţile Universităţii din Bucureşti se realizează în perioada 6 – 25 iulie, iar data limită de afişare a rezultatelor este 29 iulie.

“Candidaţii la admiterea 2017 se pot înscrie la secretariatele facultăţilor Universităţii din Bucureşti şi ca o altă premieră, după aceea privind cazarea gratuită a celor care vor să dea admitere la UB, candidaţii Facultăţii de Ştiinţe Politice au o facilitate suplimentară – posibilitatea de a se înscrie online (www.fspub.unibuc.ro/admitere). n premieră, Universitatea din Bucureşti oferă candidaţilor la admitere (licenţă, master, doctorat) cazare gratuită în căminele proprii, în limita locurilor disponibile, pentru maxim trei nopţi’, a precizat purtătorul de cuvânt al instituţiei Mirabela Amarandei.

Formalitălile pentru cazare se fac la administraţia căminelor, în baza legitimaţiei de concurs şi a actului de identitate. Mai multe informaţii despre cazare pot fi solicitate la nr. de telefon: 021 307 73 28 / 021 307 73 30 sau pe adresa de e-mail: cazare@rectorat.unibuc.ro.

Actele necesare pentru înscrierea la admiterea 2017 pot fi consultate pe site-ul Univeristăţii, la fel şi taxele de înscriere.

La admiterea din acest an, Universitatea din Bucureşti pune la dispoziţia absolvenţilor de liceu, licenţă şi masterat peste 7.800 de locuri la buget.

Universitatea din Bucureşti se poziţiopnează pe primul loc în România în Clasamentul QS al universităţilor, recent publicat, cu poziţia 701-750 în clasamentul general.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS