Campionul naţional la darts Alexandru Stoian oferă gratuit sfaturi pentru a câştiga la Dublu sau Nimic – VIDEO

Weekend cu surprize pentru participanţii la Dublu sau Nimic în Mega Mall din Bucureşti. Weekendul trecut, campionul naţional la darts din 2013, Alexandru Stoian, şi-a făcut apariţia în zona de joc şi, fără ca George Zafiu să ştie, a intrat şi el în concurs pentru o rundă demonstrativă însă.

După ce a aruncat foarte sigur pe el la ţintă şi l-a lăsat pe George Zafiu mască după performanţele sale, campionul şi-a dezvăluit identitatea şi a oferit o lecţie gratuită pentru a face performanţă la acest joc şi pentru a putea câştiga cât mai mulţi bani în timpul sesiunilor Europa FM de Dublu sau Nimic din mall.

Alexandru Stoian le-a arătat celor prezenţi cum se ţine corect o săgeată pentru darts şi care este poziţia care-i avantajează pe jucători pentru a nimeri la ţintă.  Campionul la darts a explicat şi diferenţele între modul de joc pentru darts şi pentru Dublu sau Nimic, având grijă să-i încurajeze pe participanţi să ţintească cât mai bine şi să-şi dubleze premiile la concursul Europa FM din mall.

Informaţii despre Federaţia Română de Darts şi competiţiile pentru pasionaţii acestui sport găsiţi pe www.federatiedarts.ro

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS